DJ-Ro's Drive-In Show

Makes the spirit grow!

Velen gingen u voor.......

"DJ RO heeft een geweldig en gevarieerd muziek repertoire samengesteld waarvan niet alleen de jarige bijzonder genoten heeft, maar ook de gasten (jong en oud) hebben de benen flink los geschud! DJ RO heeft het feest een andere twist gegeven en de sfeer goed erin gehouden door de gasten goed aan te voelen en steeds erop in te spelen!"


"Kortom DJ RO is niet alleen professioneel, maar heeft ook weet van zijn vak!


Bedankt DJ Ro en we zien elkaar op het volgende evenement".


Eva Wedding & Event Planner


"Super DJ Ro, wij waren erg nerveus op de 1ste verjaardag van onze kleinzoon Grady. Maar al bij de eerste tonen van de muziek waren alle angsten en cultuur verschillen er niet meer. Iedereen was wild enthousiast over jullie interactie op de gasten".

"Jullie zijn echt super mensen zoals jullie een feest kunnen opzwepen. Wij zien jullie weer bij onze volgende feest".


Bedankt en groetjes Jerry en Irma


"Her was een super gezellig feest dankzij jullie! Muziek en lichtshow waren echt geweldig.

Alles ging zo gesmeerd en gasten waren allen enthousiast! Daarnaast zijn jullie ook nog eens hele toffe mensen".

"Respect man en tot ons volgend feest".

Groetjes mars en bren


"We hebben echt een super zomerfeest op onze school gehad. Goed ingespeeld op de wensen van kinderen (dus top 40, maar ook kinderliedjes). Een hele goede geluidsinstallatie en jullie zijn zo vriendelijk". "Volgend jaar zeker weer hoor...".


Groetjes,

Ouderraad basisschool De Optimist


"Het muziekniveau bij DJ-Ro's Drive-In Show is fantastisch. Hij heeft onze bruiloft echt tot een onvergetelijke dag gemaakt. De dansvloer stond constant vol met genietende mensen. Gewoon een no-nonsense dj die de sfeer goed kan aan voelen. Ik ben nog altijd onder de indruk van zijn professionalisme en iedereen praat er nog steeds over. Mijn hartelijke dank hiervoor dj Ro."

Sylvie en John


“In deze tijd is het niet makkelijk een dj te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. DJ-Ro's Drive-In Show is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van de service die mij werd aangeboden is boven niveau.Ga vooral zo door!”Groetjes,Gaby


"Het was top! DJ-RO was top!... en natuurlijk wel aan te bevelen voor een Great Party!!"

Kenneth


"DJ Ro heeft mijn opa, op zijn verjaardag( 70 jaar ) helemaal terug gebracht in de tijd. Echte hits van toen en mijn opa moest op gegeven moment zijn knieën insmeren van al het dansen haha. EEN SUPERRR DJ! He keeps the people dancing!"

Yves


"dJ Ro heeft gedraaid op mijn verjaardag en hij is een geweldige DJ, hij draait muziek voor jong en oud zodat iedereen kan genieten. Een top DJ dus!!!!!!!! (een aanrader)"

Latiffa


"Beste DJ Ronald, Hartelijk dank voor de gezelligheid op het feest van mijn vader op 31 deecember 2011, het was super leuk en een ieder heeft genoten van je muziek (salsa, merengue, soca, zouk, bigie pokoe etc. etc.) Vrienden, kennissen en familie weten nu wie zij als DJ op hun feest moeten hebben. Het ga je goed en succes met je DJ-Business!

Gr, Rivany


"We hebben een fantastisch feest gehad dankzij DJ-Ro. Onze bruiloft was echt een groot feest. DJ-Ro wist precies wat hij moest draaien om iedereen op de dansvloer te krijgen en te houden! Vooraf het feest regelmatig contact gehad en hij dacht met ons mee over het hoe en wat. Deelde zijn ervaringen met ons wat zeer prettig is, omdat hij de man met de ervaring is en dat heeft hij bewezen! In 1 woord: Geweldig!!!!! Super DJ!!! Tot op het volgende feestje want dan is hij er zeker weer bij!!!!!!!"


Yvonne en Murwin


"Dj Ro heeft gedraaid op onze bruiloft. Wij en onze gasten waren echt super tevreden over de dj. Er werd geluisterd en ingespeeld op onze wensen. Er was een mooie lichtshow aanwezig en een rookmachine. Ook het contact voor de bruiloft hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Ronald gaf snel en duidelijke antwoorden op onze vragen. Voor feesten in de toekomst zullen wij hem zeker benaderen en aanbevelen".

Helemaal top Bedankt!


Groet,


Winsthon & Rachele


"Zeer tevreden over de volgende zaken:


overzichtelijke informatie op de website

duidelijke afspraken

reactie snelheid

diensten naar behoren afgehandeld (draaien op een verjaardagsfeetje)

goeie tijd afspraken".


Gr.


Leo

Plaats hieronder uw recensie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw recensie.Dankzij uw beoordeling kan DJ-Ro zijn diensten verbeteren.

Velden met een * zijn verplicht